Vanalles over loslaten
Koekje erbij?

Loslaten en vasthouden doe je heel je leven voornamelijk onbewust. Je staat er totaal niet bij stil. Maar als je dat nu eens wel ging doen voor jezelf. Gewoon dagelijks voor de voet weg loslaten. Gewoon al die kleine weerstandjes bewust loslaten die je dagelijks bemerkt. Gewoon gedachtes/gevoelens/acties loslaten waar jij jezelf tekort mee doet en waarmee jij het leven moeilijker voor jezelf maakt als dat nodig is. Want als je loslaat (lichamelijke spanning vermindert) merk je dat inwendig en uitwendig.


Alles wat je loslaat geeft een positiever effect op jou, dat is wat je merkt. Het komt allemaal terug bij jou zowel inwendig als uitwendig. Je voelt het inwendig, het is fijner (je staat prettiger in het leven en in het moment) en uitwendig merk je het doordat de resultaten ook positever uitpakken als daarvoor. 

Vanalles over Loslaten! 

Download gratis het E-book "Het leven is niet zo moelijk als jij jezelf graag wijs wilt maken"

Dagelijks voor de voet weg loslaten met behulp van de Inner Circle.

Heb je een vraag over loslaten? Laat het me weten!

Heb je een brandende vraag over loslaten of iets dat daarmee verband houd? Ik vind het leuk om met je in contact te komen en te ondersteunen. Wees dus geen vreemde en laat je vraag bij me achter. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie terug!

Ik las een tijdje terug een boek over Johan Cruijf met als titel: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.” Wat een geweldige titel. Als je eenmaal hebt ervaren wat het is om in de plek te komen dat je volledig gelukkig bent met jezelf – de plek dat het niet uitmaakt waar je staat en met wie onder wat voor omstandigheden – dan zul je het zien. En zul je niet alleen begrijpen maar ook letterlijk telkens weer ervaren hoe mooi het leven kan zijn als je dat wilt.

Meer over Loslaten...

Vragen over Loslaten

Gun het jezelf om los te laten, gewoon lekker voor de voet weg. Elke dag een beetje. Wat je gisteren losliet helpt je vandaag te zien zoals je nog nooit eerder bewust gezien hebt.

Artikelen over Loslaten

Loslaten brengt je waar je wilt zijn. Loslaten maakt het leven weer leuker, vrijer, opener, gezelliger, relaxter, creatiever – kortom gelukkiger. Dat is genieten en dat verdien je.

Korte video's over Loslaten

Jij bent het waard om jezelf steeds meer te laten schijnen en het mooiste uit het leven te halen! Bekijk de korte video's eens want loslaten is een kwestie van doen.