Inner Circle
Koekje erbij?

Transformeer jezelf en verander je leven door dagelijks de mogelijkheid te nemen eventjes los te laten met behulp van de Inner Circle.

25%

Jouw aandeel:

Jij moet het willen

75%

Ons aandeel: 

Ondersteuning en begeleiding

100%

Resultaten:

Een steeds makkelijker prettiger leven

Wat is de Inner Circle?

Je hebt het natuurlijke vermogen om los te laten en ongewenste gevoelens (bijvoorbeeld angst of irritatie) aan te pakken en blijvend te verminderen en op te heffen. Met behulp van de Inner Circle kun jij daar dagelijks, wekelijks en maandelijks bij ondersteunt, aangemoedigd en begeleid worden door middel van de volgende 3 hoofdcomponenten.


 • Een uitgebreid dagboek voor de hele maand om dagelijks ongewenste gevoelens voor de voet weg los te laten.
 • Elke twee weken een nieuwe loslaatknaller waarin we relaxt gaan knallen en heel specifiek met één onderwerp aan de slag gaan. De eerste loslaatknaller gaat bijvoorbeeld over eigenwaarde.
 • Persoonlijk Whatsappcontact om zo persoonlijk voor jou beschikbaar te zijn.

Dat is niet alles. Regelmatig zullen er ook live streams worden gehouden en worden opgenomen met allerlei opbouwende en verhelderende thema’s, om het voor jou makkelijker en leuker te maken om los te laten.


Daaromheen zijn we heel druk bezig een steeds groter wordend archief te creeren van op zichzelf staande oefeningen, uitdagingen, dagteksten en andere manieren om je te ondersteunen, inspireren en leiden in het loslaten van elke ongewenst gevoel nog in jou aanwezig.

Voor wie is de Inner Circle?

De Inner Circle is een speciaal gedeelte op de ledensite voor personen zoals jij die echt willen loslaten. Die zichzelf van een slecht of misschien al goed leven naar een geweldig leven willen transformeren. Die het een onderdeel van hun leven willen maken bewust de momenten aan te grijpen om positieve blijvende veranderingen voor zichzelf te realiseren waar nodig.

Wat verstaan we onder positieve blijvende veranderingen?

 • Rust in je hoofd.
 • Je gaat ontdekken wie je echt bent.
 • Je gaat ontdekken wat je echt bent.
 • Je gaat ontdekken wat je echt wilt.
 • Je gaat ontdekken wat het leven echt inhoud.
 • Je gaat steeds minder piekeren, tobben en malen.
 • Je gaat zien dat je er steeds minder alleen voor staat. Eenzaamheid, leegte, en gemis houden op te bestaan.
 • Van overspannen naar ontspannen want de spanning in je lichaam neemt af.
 • Steeds betere nachtrust, steeds prettiger wakker worden.
 • Steeds zelfverzekerder, meer en meer zelfvertrouwen.
 • Steeds meer energie voorhanden.
 • Onverwerkte momenten uit het verleden krijgen een passend plaatsje.
 • Negatieve zelfpraat verdwijnt.
 • Steeds besluitvaster, weet gewoon wat te doen.
 • Je wordt meer en meer bewust van het moment.
 • Je wordt succesvoller (dan dat je misschien al bent).
 • Zelf opgelegde grenzen en limieten verdwijnen.
 • Je kunt steeds meer genieten van het leven.
 • Angsten verdwijnen.
 • Niet langer bevangen door emoties. Negatieve emoties zoals angst, agressie, boosheid, irritatie en frustratie verdwijnen.
 • En ook emotionele spanning verdwijnt op de momenten dat ze juist niet dienen op te houden te bestaan.
 • Je wordt met de dag gelukkiger.
 • Je accepteert.
 • Je gaat van handelen uit reactie naar handelen op basis van je persoonlijke doelen.
 • Je ziet het leven.
 • Alles valt op z’n plaats.
 • Je ervaart en ziet wat en hoe sterk echte liefde is.
 • Down voelen houd op te bestaan, geen depressies, neerslachtigheid en dipjes.
 • Meer en meer ontspannen.
 • Je neemt het leven bewust in eigen hand.
 • Wordt steeds onzelfzuchtiger.
 • Je hebt steeds minder nodig, niet meer afhankelijk. Je creëert gewoon omdat het kan.
 • Het leven geeft steeds meer voldoening. Jij ziet dat jij de kers op de taart bent.
 • Komt steeds beter in je vel te zitten.
 • Je zult gewoon lekker jezelf durven en kunnen zijn.
 • Vermindert elke dag stress, problemen, onrust en zorgen in je leven.
 • En elke stap die je zet is een blijvende stap voorwaarts.

Transformeer jezelf en verander je leven!

De Inner Circle is niet de oplossing. Jij bent de oplossing. Door dagelijks aan de slag te kunnen voor jezelf met het loslaten van je eigen interne onbewuste weerstand, geef jij jezelf en deze wereld het mooiste cadeau ooit.


Wat je omstandigheden ook zijn, door systematisch voor de voet weg los te gaan laten zullen alle facetten van je leven beetje bij beetje een blijvende en steeds positievere wending nemen. Of het nu financieel, relationeel, spiritueel, fysiek, welzijn, etc. is. Alles wordt beter. Alle knelpunten worden duidelijker want je laat al die drukte in je hoofd – die onduidelijkheid - los.


Als kind gleden dingen zo van je af. Nu ben je volwassen en lijkt het wel of je jezelf af en toe hebt ingesmeerd met honing. Alles blijft plakken, we lijken er niet vanaf te komen!


Die last is een hele negatieve magneet die steeds sterker wordt. Het is een ‘self fulfilling prophecy’. En jij vraagt je af waarom sommige dingen in hemelsnaam jou moeten overkomen.

Ja, ik word lid!

Aanmelden

Hoe ziet de Inner Circle eruit?

Persoonlijk Dagboek

Een van de hoofdpeilers van de Inner Circle is het dagboek. Je bent het algemene dagboek al gewend waar je nu dagelijks mee aan de slag kunt, maar het dagboek dat tot je beschikking staat in het gesloten gedeelte van de Inner Circle is veel uitgebreider, veel specifieker.

Daardoor kun jij jezelf de juiste vragen stellen, en zo voor jezelf de weerstand in kaart brengt waarmee jij jezelf die dag hebt tegen gehouden.

Loslaatknallers

Een andere hoofdpeiler is de loslaatknaller die elke twee weken verschijnt. Elke twee weken krijg jij toegang tot een nieuwe loslaatknaller. Deze duurt ongeveer een 30 a 45 minuten waarvan je een twintig minuten heel doelgericht en specifiek zult gaan loslaten. Elke twee weken een ander onderwerp. De eerste loslaatknaller staat al voor je klaar en heeft als thema ’eigenwaarde’.  Deze loslaatknallers zijn korte oefeningen, heel makkelijk, heel effectief, heel direct. 

Persoonlijk Whatsappcontact

Graag wil ik persoonlijk via WhatsApp beschikbaar voor je zijn. Dus geen gedoe, direct contact. Alles wat we doen komt uit de praktijk. Ook jij zult positieve resultaten persoonlijk gaan ervaren. Dan is het fijn als je direct een luisterend oor hebt (als je dat prettig vindt) bij iemand van vlees en bloed die weet wat het is waar jij voor jezelf mee bezig bent. Zo heb je alles: een strak plan, leuke oefeningen, een gezellige community en het traditionele een-op-eencontact via WhatsApp.

Spoedcursus Loslaten

Verder nog een spoed audiocursus loslaten van 5 delen om je makkelijker en efficiënter te laten loslaten. Zodat je snel aan het werk kunt om doeltreffend die spanning die in je lijf aanwezig is te verminderen.

Loslaten van emoties

Om in het kort een licht te werpen wat elk emotioneel labeltje inhoud, ben ik begonnen emoties uit te gaan werken. Dus elke oefening bestaat uit een korte uitleg van de emotie, waarna je aan de slag kunt met het loslaten ervan. Als laatste kun je jouw resultaten benoemen, opschrijven, bijhouden en eventueel met een klik op de knop delen met andere ’Loslaters’.

Dagtekst

Er is op dit moment ook al een dagtekst in de Inner Circle aanwezig. Dat is een korte dagelijkse tekst van enkele bladzijdes om je te inspireren. Om je de logica van het leven, van het denken, van het loslaten, van het zijn vanuit mijn visie met je te delen.

Loslaatoefeningen

Ik ben begonnen een archief te creëren van oefeningen en uitdagingen om je te helpen, te ondersteunen en aan te moedigen jouw weg naar jouw geluk en doel(en) voort te zetten. Niet elke oefening zal jou aandacht trekken en dat hoeft ook niet. Sommige zijn kort, sommige oefeningen duren weken. Er zijn oefeningen om weerstand ten opzichte van geld te verminderen en op te heffen. Er zijn oefeningen maar ook uitdagingen om bewuster het leven te ondergaan. Voor ieder wat wils.


Live Streams:

Hierbij ga ik regelmatig live streams houden waarin je van alles tegen kan komen dat echt de moeite waard is. Zoals verhalen en ervaringen, aparte onderwerpen, vraag & antwoord, interviews, gastsprekers, oefeningen, maandelijkse updates, leuke giveaways, etc.


Daar houd het natuurlijk niet op. Het begint nu pas. Wekelijks/maandelijks komen er oefeningen bij. Wekelijks/maandelijks komen er uitgewerkte emoties bij waar je mee aan de slag kunt. Wekelijks/maandelijks komen er dagteksten, opnames van webinars, uitdagingen en nog veel meer bij.


En ben je enthousiast, schrijf je graag, vind je het leuk om dingen uit te werken? Heb je nog leuke oefeningen waarvan je denkt dat dit anderen enorm zou kunnen helpen? Dan kun je daar in de Inner Circle lekker mee aan de slag en helemaal je ei kwijt.

Hoe dat in z’n werk gaat en hoe je daarvoor beloont wordt leg ik je allemaal precies uit als jij je zo dadelijk aanmeld.  

Wat te doen?

Heel simpel, meld je hieronder aan! De kosten bedragen 27 euro per maand. Wanneer jij je aanmeld kun je gewoon inloggen zoals je nu ook al kunt in de loslaat community maar dan staan binnen één dag alle onderdelen van de Inner Circle tot je beschikking!


Om de drempel te verlagen en ‘het voor zichzelf te laten spreken’ kun jij jezelf nu aanmelden voor slechts 2 euro voor de eerste maand. Dan kun je voor jezelf rustig alles bekijken en aan de slag gaan. Na de eerste maand wordt er maandelijks 

27 euro afgeschreven, net zolang als jij deelneemt aan de Inner Circle. De Inner Circle is maandelijks opzegbaar.

€ 27,- per maand

The Inner Circle 

Ik hoop natuurlijk dat je heel lang bij ons blijft en dat we samen met z’n allen de Inner Circle uit kunnen bouwen tot een groots archief van oefeningen, uitdagingen, inspiratie, waardevolle informatie en gezelligheid.

******

Meld jij je aan en ben je niet tevreden? 

Geen enkel probleem. Je kunt in de eerste 14 dagen je aanmelding gewoon annuleren door een simpel e-mailtje naar me te sturen. We storten dan je €2,00 weer netjes terug op je rekening.


Blijf je gezellig lid dan kun je ook daarna zonder problemen elke maand je abonnement opzeggen. Ik zet dan het abonnement voor je stop en zal er de eerst volgende maand geen abonnementsgeld meer van je rekening worden afgeschreven.

Ja, ik word Lid!

Aanmelden

Heb je een vraag over de Inner Circle? Laat het me weten!

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen 

via: 06-24173139 of bjorn@bjornbrands.nl 


Vind je het prettiger als ik contact met jou opneem? Laat dan even je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ja, ik word Lid!

Aanmelden

P.S. Het abonnement heeft een online ledenomgeving. Je krijgt straks een inlogcode van ons en je kunt daarmee letterlijk over 60 seconden al toegang hebben tot het dagboek, de loslaatknallers, oefeningen & meer!